Senki más nem ült bele, csak aki vezette! 

Ez a hirdetés inkább csak érdekes, mint vicces. Túl sok szépet állít róla az eladó, persze akár igaz is lehet... Pozitívum a valószínűleg valódi km óra állás!

LEÍRÁS (kiemelve a lényeg): "Eladó egy Magyarországon egyedi felszereltségű és állapotú BMW 325 d. M-es belsővel és M-es sport futóművel szerelték gyárilag az autót. Magánszemélytől, 1. tulajtól eladó! Garantált gyári és eredeti a fényezése. Végig BMW szakszervízbe volt hordva és a szervízkönyve vezetve van. A vezető oldali ülésen kívül máshol soha senki nem ült. Leinformálható bárhol, bármely szervízben átvizsgálható. Az autó annyira új hogy még benne van a gyári illat! Karcok, nyomódások sérülések abszolút nincsenek rajta! Tiszta eredetű, semmilyen hitel vagy jelzálog nincs rajta, ezáltal azonnal elvihető. Bármikor megtekinthető vidéken, de kérem csak azok hívjanak akiknek komoly vételi szándéka van!"

 

Címkék: bmw

A bejegyzés trackback címe:

https://autovanelado.blog.hu/api/trackback/id/tr982283319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyar[HUN] 2010.09.09. 21:23:57

Végre egy igazi BMW-s, dízeles hirdetés. Ezeknél a kettőknél mindig hazudnak.Jó ilyeneket olvasni.
süti beállítások módosítása