Defibrillátort a Csonticarba!

 2010.08.23. 16:09

Természetesen Csonticarral nyitunk, de lesz ma még más is. A nyitó kép mindig ennyit mutat majd (ha a használtautóról koppintok), a leírást, a lényeget belül találjátok.

A Csonticar hirdetéseinek állandó kelléke a szabálytalanul parkolva lefotózott autó, a hatalmas narancssárga VESZÜNK felirat, és a példátlanul jól megfogalmazott "LEÍRÁS".

Jelen esetben ez fogott meg:

"DR. MIKOLA ISTVÁN BETELEFONÁLT A CSONTICARBA, HOGY AZ EGÉSZSÉGÜGYI REFORM KERETÉBEN KÖTELESEK VAGYUNK ELHELYEZNI EGY DEFIBRILLÁTORT A TELEPHELYÜNKÖN A BEJÁRAT MELLÉ. EGYSZERŰEN NEM BÍRJA AZ EGÉSZSÉGPÉNZTÁR AZ ELLÁTÁSÁT A SOK INFARKTUSOS BETEGNEK, AKIKET TŐLÜNK SZÁLLÍTANAK BE MIUTÁN LÁTTÁK AZ ÁRAINKAT. JOBB HA A CSONTICAR PONT HU-T IS VALAMI EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNY KÖZELÉBEN NÉZEGETED, NEHOGY BAJ LEGYEN. SZERINTED VAN HITEL 0-TÓL? HÁT PERSZE! CSERE (drágábbra is). Telephelyünkön azonnali készpénzes autóvétel. CSONTI CAR A LEGJOBB ÁR!!!"

Kell-e hozzátenni bármit is?

A hirdetést az alábbi képre kattintva érheted el (ha még él, a linkelést nem frissítem)

Címkék: renault csonticar

A bejegyzés trackback címe:

https://autovanelado.blog.hu/api/trackback/id/tr322241532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása